Tovább is van?

Van amiről nem születik blog-post, mert egyszerűbb fényképekkel elmesélni, amiket kommentezek. Ha végignézed őket, és elolvasod a szövegeket: összeáll a kép.

Fénykép-postok

Feliratkozás e-mailre

Add meg az e-mail címed és most INGYEN! kapsz értesítést az új post-októl!

Feliratkozás Hírolvasóra

Címkék

56 (1) angol (1) belgium (2) brüsszel (7) búcsúzás (1) csata (1) csomag (1) eurolines (1) ház (1) heller (2) hostel (1) látogatás (3) leuven (1) luc (1) magyar (1) megemlékezés (1) mise (1) orval (1) párizs (1) sör (1) szeptember (1) trappista (1) túra (1) utazás (1) waterloo (1) zsuzsi (2) Címkefelhő

Mi történik itt?

Amint azt a legtöbben tudjátok ebben a szemeszterben Brüsszelben rontom el a keretmesét, és pofátlanul még le is írom, hogy hogyan.

Visszaszámláló

Használj Firefoxot!

Gyorsabb, biztonságosabb, intelligensebb, kényelmesebb, jobb internetezés

Spread Firefox Affiliate Button

2009.11.09. 22:12 AtomTörp

Vissza a régi-új kerékvágásba

A médiában sok hír nem volt róla, de tudósok egy szűk köre beszámolt arról, hogy az előző héten a Föld egy kifejezetten erős kvantum sugárzónán haladt át, melynek hatására kisebbfajta temporális örvénybe került... egy szó mint száz, az előző hét a szokásosnál gyorsabban telt el :D.

Valószínűleg nem kell ecsetelnem, hogy mennyire jó volt újra látni egymást két és fél hónap után, meg együtt eltölteni egy teljes kikapcsolódós hetet. :) Hála az Uniónak elég sok helyre el tudtunk menni, és köszönhetően az olcsó gyorsvonat jegyeknek még Párizsba is eljutottunk. Fényképes beszámolók lent:

Bruge - a romantikus város

Párizs - Eiffel és Geode

Brüsszel - Eső és csoki

De sajnos vége :(. Egypercnéma. Úgyhogy vissza újra és megfeszítés mert már csak egy hónap és bele kell húzni (főleg a francia tanulásba). Annyi szuper, hogy mostmár kb. minden hétvégén lesz/jön valami/ki. :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: párizs brüsszel zsuzsi látogatás


A bejegyzés trackback címe:

https://atomtorp.blog.hu/api/trackback/id/tr231519020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása