Tovább is van?

Van amiről nem születik blog-post, mert egyszerűbb fényképekkel elmesélni, amiket kommentezek. Ha végignézed őket, és elolvasod a szövegeket: összeáll a kép.

Fénykép-postok

Feliratkozás e-mailre

Add meg az e-mail címed és most INGYEN! kapsz értesítést az új post-októl!

Feliratkozás Hírolvasóra

Címkék

56 (1) angol (1) belgium (2) brüsszel (7) búcsúzás (1) csata (1) csomag (1) eurolines (1) ház (1) heller (2) hostel (1) látogatás (3) leuven (1) luc (1) magyar (1) megemlékezés (1) mise (1) orval (1) párizs (1) sör (1) szeptember (1) trappista (1) túra (1) utazás (1) waterloo (1) zsuzsi (2) Címkefelhő

Mi történik itt?

Amint azt a legtöbben tudjátok ebben a szemeszterben Brüsszelben rontom el a keretmesét, és pofátlanul még le is írom, hogy hogyan.

Visszaszámláló

Használj Firefoxot!

Gyorsabb, biztonságosabb, intelligensebb, kényelmesebb, jobb internetezés

Spread Firefox Affiliate Button

2009.11.05. 22:54 AtomTörp

Helleres hétvége

Még október végén Tünczy is kint volt Brüsszelben, egyik munkatársát jött meglátogatni, de azért összefutottunk :) , lásd fotó. A kép a brüsszeli képregénymúzeumból, itt (francia nyelvterület főleg, tehát Fr.-ban is) nagyon menő a képregény (keménykötés, könyvforma, A4-es méret, felnőttes tartalom), rengeteg képregény bolt van, na és persze egy múzeum is. Ami a borsos 7 eurós árhoz képest elég gyenge, ne menj oda!

Ez volt vasárnap, de előtte pénteken elmentünk Leuvenbe (2,5 euro - 20 perc vonat) Doby-hoz és Katihoz (nem Hellereseknek: ők Helleresek voltak (tehát most seniorok), ráadásul házaspár és itt élnek kint), vagyis mivel nap közben voltunk, inkább csak Katihoz. Illetve Erikhez és Bercihez, a délutáni programk oviból és bölcsiből felszedés volt. Erik sajnos nem bírt engem (asszem túl sok volt neki a két Berci :) ), de Bercivel összehaverkodtam, kezemet fogva aludt el a kocsiban. :) Jó volt belelátni kicsit az itten életbe. :)

Szólj hozzá!

Címkék: brüsszel heller leuven látogatás


A bejegyzés trackback címe:

https://atomtorp.blog.hu/api/trackback/id/tr581519122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása